úterý 25. června 2019

Dotazník spokojenosti

Vážení návštěvníci!
Připravili jsme si pro Vás krátký dotazník spokojenosti. Zabere Vám jen pár minut a nám velmi pomůže ve zlepšování nabízených služeb, proto Vás prosíme - pokud máte chviličku o jeho vyplnění. Dotazník je anonymní. Naleznete ho zde.

Za jeho vyplnění předem moc děkujeme!

Na základě Vašich doporučení jsme změnili například:
"škola pro štěňátka - pořád to samé dokola, možná někoho zkušenějšího"
"Prostoje, když se lektorka věnovala 1 pejskovi a jeho páníčkovi, ostatních 5 stálo a koukalo, třeba ani neslyšeli, co za rady zaznělo..."
"Místy moc pejsků v hodině"

→ Momentálně máme školku pro štěňata omezenou na 6 štěňat na standardně 2 cvičitelky, kdy část se věnuje poslušnosti a část hrám a věcem hodícím se do života (v půlce hodiny se skupiny otočí) - tudíž v jedné skupince jsou 3 týmy, což znamená že všichni cvičí, a když necvičí tak všichni slyší co se říká.

"Štěněcí školkou jsem prošla se 3 mazlíčky a velmi mě udivilo, že v jednom kurzu se vůbec nedělaly povrchy, tunel a jiné hraní. Čistě jen výcvik."

Povrchy pro školkaře připravujeme, ale již je zařazen tunel a kladina + zařazení motivace na hračku, učení psů na místo a další provozní věci.

"Předem dané termíny lekcí. Je škoda, že kurz neprobíhá neustále s možností přijít (např. 7x) kdykoli, naše fenka zrovna hárala a museli jsme tedy 3x vynechat..."

→ Tento problém nám vyřešil nový rezervační systém, kdy se na lekce přihlašují zájemci jak je to pro ně vhodné. Ovšem v kurzech byla možnost se dohodnout na individuální lekce, případně převedení peněz na další kurz (což platí u kurzů stále :)