čtvrtek 9. ledna 2020

Kurz Obedience

Instruktor: Pavla Kamrádová

Kdy začínáme? Data začátku kurzů jsou zveřejněna vždy v novinkách, pokud je kurz vypsán.
Kdy se budeme scházet? vždy dle aktuálního rozvrhu, který můžete sledovat zde
Pro koho je výcvik určen? pro psy všech plemen libovolného stáří
Co všechno se naučíte? Seznámíte se s Obedience - budeme se učit jak se psem pracovat, naučíme se s psíky práci na dálku, nutno podotknout že obedience není základní poslušnost! Kurz základní poslušnosti můžete navštěvovat u paní Pilerové. Kurz obedience je spíše přípravou na zkoušky z obedience.
Co po ukončení kurzu? Pokud Vás kurz bude bavit, můžete se stát členy ZKO Nymburk a pokračovat ve cvičení obedience či jiných aktivitách, které náš cvičák nabízí.
Co si vzít sebou? Hladového psa, dobrou náladu, odměny dvojích hodnot (spoustu malých kousků - lepší a nejlepší, nebo oblíbenou hračku), krátké vodítko, na první návštěvu očkovací průkaz. Cvičit budeme na obojku (nikoli na postroji).
Kolik to bude stát? 750,- (členové 550,-)
před zahájením kurzu je nutná úhrada nevratné zálohy 250,- na č.ú. 181377498/0600 , specifický symbol: 2005 variabilní symbol vaše tel. číslo, do poznámky: Vaše jméno + jméno psa, zálohu je nutné uhradit nejpozději týden od odeslání přihlášky, zbytek částky - 500,- pak splatné na první hodině v hotovosti. Bez zaplacení zálohy nejste na kurz přihlášeni, případně jste bráni jako náhradníci.
Na koho se obrátit s dotazem? na Radku Sedláčkovou - email: sedlackova-radka@seznam.cz, tel.: 739 726 579
Jak se můžu přihlásit? vyplněním dotazníku ZDE - dotazník je jednotný pro všechny nové kurzy, proto prosím vždy vyberte o který kurz máte zájem.
Upozornění: Kurzy nebudou probíhat na cvičáku ZKO díky nastalým komplikacím s Covid-19 budou kurzy probíhat přímo u paní Kamrádové v Hale či na travnaterém prostoru v Netřebicích! Mapku s případnými dalšími doplňujícími informacemi zašleme do e-mailu.
Každý účastník výcviku je povinen dodržovat provozní řád cvičiště.