neděle 16. srpna 2020

ZKO Nymburk v novém kabátu

Vítáme Vás na naši nových webových stránkách! 

naše webhostingová doména se bohužel zrušila, proto jsme byli nuceni v celkem krátkém časovém úseku změnit webové stránky téměř od základu. Některé detaily se ještě dolaďují ale vše by mělo být již funkční.

Sami třeba neodhalíme nějaké mušky proto kdybyste na něco narazily budeme rádi pokud nás budete kontaktovat s tím, co si máme opravit :) 

 Co se všechno změnilo?

- Měníme adresu. Ale pouze tu fakturační, naše cvičiště nadále zůstává tam, kde jste zvyklí :)

- Přibyly nové lekce a instruktoři. Od konce prázdnin se můžete těšit na obrany s figurantem Radkem Mojžíšem, od září na dogdancing a dogfrisbee s Alenou Smolíkovou, a lekce s Pavlou Kamrádovou nastartujeme v říjnu! A agility pro pokročilé s Hankou Kryšpínovou je již v provozu.

- Hlavní změnou je přihlašování prostřednicvím rezervačního systému - zde

Jak se zaregistrovat, jak si nabít kredity máte podrobně popsáno v záložkách. Věříme, že v konečné fázi bude i Vám systém vyhovovat, ačkoliv bude první přihlášení a platba chvíli trvat.. bohužel ne vše dokážeme ovlivnit ale věříme, že budete trpěliví a myslet na to, že platba nebude potvrzena ihned.

Další změnou je že končíme s kurzy. Kurz zůstává už jen pro agility školku, kde stále zůstává přihlašování prostřednictvím formuláře. Na veškeré další lekce se hlásíte samostatně tak, jak Vám bude vyhovovat.



 Jak se Vám nový kabát stránek líbí? napište nám na facebook, nebo na email zkonymburk@gmail.com!

 Chodíte nebo chodili jste k nám na nějaký výcvik? Ohodnoťte nás! Díky Vám se rozvíjíme a vylepšujeme!