středa 19. září 2018

Kurz - agility školka

Instruktorka: Jana Kuchařová

 Jak to u nás chodí? na agility máme 2 přípravné kurzy:
1. "nováčci" - pro úplné začátečníky, kde se během lekcí seznámíme se základním vedením psa po parkuru a ukážeme si, jak s pejskem správně startovat. Naučíme se probíhat tunely a překonávat skokové překážky a slalom.
2. "začátečníci" - pro začátečníky, kteří už se seznámili s parkurem, ale ještě neznají zónové překážky -  vysvětlíme si rozdíly mezi sbíhanými a zastavovanými zónami. Naučíte se překonávat áčko, houpačku, kladinu a slalom. Dále budeme pokračovat na pokročilejších sekvencích.


 Kdy začínáme? nové kurzy začínají vždy v lednu, březnu a v září. (pokud počasí dovolí)
Kdy se budeme scházet? vždy dle aktuálního rozpisu zde
po zaplacení zálohy Vám trenérka pošle odkaz na aplikaci, kde se přihlašujete dle Vašich možností (vše Vám bude zasláno v info mailu)
Pro koho je kurz určen? pro psy všech plemen od 6 měsíců věku
 Jak dlouho bude každý kurz trvat? 10 lekcí (2x)
Kolik nás na kurzu bude? maximální počet účastníků v kurzu je 6 týmů
Co všechno Vás naučíme? při dochození obou kurzů (20 lekcí) budete znát veškeré překážky agility. 

přihlášky můžete zasílat kdykoliv během roku, před zahájením nového kurzu Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu kde Vás taktéž vyzveme k zaplacení zálohy.

Co si vzít sebou?
  • vodítko (ne flexi) a obojek
  • misku a vodu pro psa
  • spoustu odměn (ideálně 2 druhy - lepší a nejlepší, které jsou pro psa opravdu motivující)
  • hračku
  • na první lekci platný očkovací průkaz
  • přepravka nebo deka - na cvičišti jsou odkládací boxy
  • v případě zájmu klikr
Doporučení:
- účast minimálně na 80% kurzu (8 lekcí) pro správné základy (v případě dlouhodobé nemoci, nebo jiných důvodů je pak možnost domluvení s trenérkou)
- přihlašování po dokončení základní poslušnosti, minimálně po zvládnutí odložení a přivolání pejska, které budete potřebovat

Kolik to bude stát? 1.740,- Kč (členové a hostující členové ZKO Nymburk zdarma)
úhrada nevratné zálohy 200,- na č.ú. 181377498/0600, specifický symbol: 2401 ,variabilní symbol: vaše tel. číslo, do poznámky: Vaše jméno + jméno psa, zbytek částky pak splatné na první hodině v hotovosti. Bez zaplacení zálohy jste bráni pouze jako náhradníci.
    V případě zaplacení zálohy a nemožnosti na kurz dorazit si prosíme najděte náhradníka za Vás, případně se po domluvě můžete přihlásit do kurzu následujícího.

Co po ukončení kurzů? pokud Vás agility bude bavit, můžete se stát členy ZKO Nymburk a pokračovat dál na pravidelných trénincích agility a v jiných aktivitách, které náš klub nabízí za výhodnějších podmínek.

Na koho se obrátit s dotazem? na Janu Kuchařovou - email: zkonymburk@gmail.com, tel. 605 519 068 (prosím volat odpoledne, cca do půl druhé nezvedá telefony, kromě víkendů)


Napsali o školce agility (na otázku co se Vám na kurzech líbilo?):
"Jsem naprosto spokojená s průběhem kurzu (agilita školka), pejsci se dost naučili-bohužel rychleji než já jako páníček, prostředí bezva i v těch vedrech(jen je potřeba sebou repelent na komáry), cvičitelka Jana měla svatou trpělivost s námi, opravdu co bylo potřeba vysvětlit tak se snažila,abysme vše pochopily. A naši psí kamarádi byli taky nadšený-hlavně, když se potom mohli spolu vyběhat a zablbnout. Nebyl ani žádný incident a vše proběhlo v klidu a radosti nás všech. "