středa 19. září 2018

Kurz základní poslušnosti

Instruktor: Andrea Pilerová

Kdy začínáme? nový kurz bude začínat 7.9.2019 - úvodní lekce, během které dostanete základní instrukce, seznámíte své psy s prostředím cvičiště a "spolužáky" a dozvíte se, jak se psem správně cvičit.
Kdy se budeme scházet? vždy v sobotu - 7.9. , 14.9. , 21.9. , 28.9. , 5.10. , 12.10. , 26.10. a případná náhradní hodina 2.11. - celkem sedmkrát, pokročilí od 9:00, začátečníci od 10:00, v případě velké obsazenosti, se skupiny ještě rozdělí. Pro případ, že by některá z hodin vypadla máme náhradní termín
pokud by Vám čas nevyhovoval, stačí nás kontaktovat - emailem, případně se dohodnout na hodině.
Pro koho je výcvik určen? pro psy všech plemen od stáří 6 měsíců
Co všechno se naučíte? Naučíte se především to, jak se psem trénovat. Probereme všechny cviky týkající se základů poslušnosti (přivolání, sedni, lehni, vstaň, povel u nohy, zůstaň,..). Osvojíte si návyky, které se Vám budou hodit nejen na cvičáku ale i v běžném životě s Vaším čtyřnohým přítelem.
Co po ukončení kurzu? Pokud Vás kurz bude bavit, můžete se stát členy ZKO Nymburk a pokračovat ve cvičení poslušnosti i jiných aktivitách, které náš cvičák nabízí.
Co si vzít sebou? Hladového psa, dobrou náladu, odměny (spoustu malých kousků), krátké vodítko, misku na vodu a vodu a na první návštěvu očkovací průkaz. Cvičit budeme na obojku (nikoli na postroji).
Kolik to bude stát? 600,- splatné v hotovosti na úvodní lekci. (členové ZKO Nymburk zdarma, hostující členové 300,-)
Na koho se obrátit s dotazem? na Radku Sedláčkovou - email: sedlackova-radka@seznam.cz, tel.: 739 726 579
Jak se můžu přihlásit? momentálně je kurz plně obsazen. Další bude začínat předpokládáme po novém roce - přihlášku na nový kurz brzy zveřejníme.
Cca týden před zahájením kurzu dostanou přihlášení pomocí emailu rozřazení do skupin.

Každý účastník základní poslušnosti je povinen dodržovat provozní řád cvičiště.