pátek 1. ledna 2021

Co je u nás nového v roce 2021

 Jak už to bývá s novým rokem přichází změny. Co se změnilo u nás?

Covid-19
i nás bohužel Covid-19 zasáhl, krom toho, že jsme měli dlouho zavřeno ale přicházíme s novou, bohužel ne úplně dobrou zprávou pro tréninky a to fakt, že budou individuální. 
Co to znamená? U všech výcviků nyní budou buď rozpisy nebo pravidla, abychom docílili toho, že na lekci budou opravdu jen 2 lidé. Záleží vždy na vyhlášeních vlády, proto sledujte dogres, případně se řiďte instruktory.
Proč to není dobrá zpráva? Právě u štěňat i začínajících agilitářů je daleko lepší když psi cvičí ve skupině psů, protože je to daleko náročnější. Více se učí a zároveň se tím socializují. Na druhou stranu, páníčci budou mít své lektory jen pro sebe :) 

Školka pro štěňata
školka pro štěňata se od nového roku zdražuje na 100,-kč/hodina.
Vzhledem k tomu, že nyní budeme nuceni dělat školku cca po 15 minutách, zůstává zatím částka 50,- Kč
U školky pro štěňata nyní platí pravidlo: kolikátí se přihlásíte, tolikátí jdete - tzn. lekce od 10-11, přihlásíte se jako druzí - jdete od 10:15-10:30. 
Víme, že to není ideální, ale je to momentálně jediná možnost jak můžeme dál fungovat.
Štěňata se navíc obvykle nedokáží soustředit dlouho, záleží na plemeni i věku, ale obvykle stačí právě 10-15 min tréninku a poté se přestávají soustředit. (když jsme v hodině a je nás více, než Vás obejdeme atp. tak mají pauzičky, kdy se můžou odreagovat)
V případě, že budeme ve dvou lektorkách - máme dostatečně velký plac, pak platí stejné pravidlo, ovšem tak, že první dva přihlášení jdou 10:00-10:15, další dva jdou 10:15-10:30 atd..
+ prosíme na hodiny choďte bez doprovodů!

Kurz pro štěňata
Nově budeme otevírat kurz pro štěňata. Veškeré informace jsou již popsány zde. Ačkoliv máme psáno, že kurz začne od ledna, zkusíme počkat na konec ledna, případně do února abychom mohli začít jako skupinka a nemuseli mít zájemce rozdělené. Můžete se tudíž přihlašovat a očekávat e-mail s instrukcemi kdy začneme :) 

Provozní poslušnost
Nově budeme mít lekce provozní poslušnosti. Klasická poslušnost s Andreou samozřejmě zůstává, a pokud jste ji ještě nezkusili pak zkuste :) Anna Bártová se chce zaměřit více na socializaci a chování, cviky, které se Vám budou hodit pro klidné soužití s vaším miláčkem. Tyto lekce budou vypsány od začátku února. Více informací zde.

 Ostatní tréninky

Poslušnosti budou cca od půlky-konce ledna, agility s Hankou Kryšpínovou jsou v provozu, Dogdancing a Dogfrisbee pro pokročilé i začátečníky s Alenou Smolíkovou doufáme budeme mít 1-2x do měsíce dle zájmu. Slíbené lekce s paní Kamrádovou jsou v řešení a doufáme, že co nejdříve rozjedeme i je ať už společně nebo jako individuálky :)

Agility školka začíná již 10.1.2021 tak se neváhejte přihlásit pokud jste tak již neučinili - info zde

V případě zájmu o obrany prosím napište na e-mail zkonymburk@gmail.com a dohodneme se. 

Těšíme se na Vás